Receptes ar Magmum
Zemesriekstu sviesta cepumi
Tradicionālā cepumu recepte, kas papildināta ar zemesriekstu sviesta. Šie viegli cepumi ir ideāla ballīšu uzkoda, ko pasniegt pie kafijas vai piekāpīgas pēcpusdienas uzkodas.
Sastāvdaļas: nesālīts sviests 175g cukurs "Golden caster" 300g kakao pulveris 75g tumšā šokolāde 175g, salauzts gabalos vaniļas ekstrakta 2 ēd. k olas 2 kviešu miltu 50g grauzdēti zemesrieksti 25g, rupji sakapāti "MAGMUM" iebiezināts piens 397g tumšā šokolāde 250g, smalki sagriezti gluds zemesriekstu sviests 200g. |
Pagatavošana
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180C / ventilatoram 160C / gāzei 4 un ieklāj 22 cm kvadrātveida formu ar cepamo papīru.
2. Sviestu, cukuru, kakao un 50 g šokolādes ielieciet pannā uz nelielas uguns un izkausējiet kopā, maisot, līdz viss sviests un šokolāde ir izkususi un maisījums ir karsts.
3. Lej traukā, pa vienam iemaisa vaniļas ekstraktu un olas, pēc tam miltus.
4. Lej formā, izlīdzina augšu un cep 25-30 minūtes, līdz iesms pa vidu iznāk ar lipīgām drupām - nevārītu mīklu.
5. Ļaujiet formai pilnībā atdzist.
6. Kad tas ir atdzisis, ielieciet visas izdomājuma sastāvdaļas karstumizturīgā traukā virs pannas ar viegli vārošu ūdeni.
7. Maisiet, līdz izkusis un pilnīgi gluds, pēc tam izklājiet atdzesētu braunija pamatu.
8. Alternatīvi dariet to īsos mikroviļņu sprādzienos.
9. Atdzesējiet 2 stundas.
10. Izkausējiet vēl 100g tumšās šokolādes traukā virs vāroša ūdens vai īsos mikroviļņu sprādzienos.
11. Atdzesē dažas minūtes, pēc tam pārlej ar cepumiem, sasverot, lai pārklātu visu.
12. Apkaisa zemesriekstus un atkal atdzesē, līdz šokolādes virsma ir nostiprināta.
13. Lai pabeigtu, izkausē atlikušos 25 g tumšās šokolādes un aplej virsū, atstāj sastingt, pēc tam izņem no formas un sagriež 16 gabaliņos.
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180C / ventilatoram 160C / gāzei 4 un ieklāj 22 cm kvadrātveida formu ar cepamo papīru.
2. Sviestu, cukuru, kakao un 50 g šokolādes ielieciet pannā uz nelielas uguns un izkausējiet kopā, maisot, līdz viss sviests un šokolāde ir izkususi un maisījums ir karsts.
3. Lej traukā, pa vienam iemaisa vaniļas ekstraktu un olas, pēc tam miltus.
4. Lej formā, izlīdzina augšu un cep 25-30 minūtes, līdz iesms pa vidu iznāk ar lipīgām drupām - nevārītu mīklu.
5. Ļaujiet formai pilnībā atdzist.
6. Kad tas ir atdzisis, ielieciet visas izdomājuma sastāvdaļas karstumizturīgā traukā virs pannas ar viegli vārošu ūdeni.
7. Maisiet, līdz izkusis un pilnīgi gluds, pēc tam izklājiet atdzesētu braunija pamatu.
8. Alternatīvi dariet to īsos mikroviļņu sprādzienos.
9. Atdzesējiet 2 stundas.
10. Izkausējiet vēl 100g tumšās šokolādes traukā virs vāroša ūdens vai īsos mikroviļņu sprādzienos.
11. Atdzesē dažas minūtes, pēc tam pārlej ar cepumiem, sasverot, lai pārklātu visu.
12. Apkaisa zemesriekstus un atkal atdzesē, līdz šokolādes virsma ir nostiprināta.
13. Lai pabeigtu, izkausē atlikušos 25 g tumšās šokolādes un aplej virsū, atstāj sastingt, pēc tam izņem no formas un sagriež 16 gabaliņos.