VAJARS
  • Sākumlapa
  • Invertsīrups
  • Kandijs
  • Dabīgs iebiezināts piens
  • Magmum Receptes
  • Par mums
  • Kontakti
  • Blog
Mob. Tālr.: +371 29296331
iepirkties tagad

 Receptes ar Magmum

Zemesriekstu sviesta cepumi 

​Tradicionālā cepumu recepte, kas papildināta ar zemesriekstu sviesta. Šie viegli cepumi ir ideāla ballīšu uzkoda, ko pasniegt pie kafijas vai piekāpīgas pēcpusdienas uzkodas.

Sastāvdaļas: nesālīts sviests 175g
                      cukurs "Golden caster"  300g
                      kakao pulveris 75g
                      tumšā šokolāde 175g, salauzts gabalos
                      vaniļas ekstrakta 2 ēd. k
                      olas 2
                      kviešu miltu 50g
                      grauzdēti zemesrieksti 25g, rupji sakapāti
                      "MAGMUM" iebiezināts piens 397g 
                      tumšā šokolāde 250g, smalki sagriezti
                      gluds zemesriekstu sviests 200g.
​
Picture
​Pagatavošana
1.  Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180C / ventilatoram 160C / gāzei 4 un ieklāj 22 cm kvadrātveida formu ar cepamo papīru.
2.  Sviestu, cukuru, kakao un 50 g šokolādes ielieciet pannā uz nelielas uguns un izkausējiet kopā, maisot, līdz viss sviests un šokolāde ir izkususi un maisījums ir karsts.
3.  Lej traukā, pa vienam iemaisa vaniļas ekstraktu un olas, pēc tam miltus.
4.  Lej formā, izlīdzina augšu un cep 25-30 minūtes, līdz iesms pa vidu iznāk ar lipīgām drupām - nevārītu mīklu.
5.  Ļaujiet formai pilnībā atdzist.
6.  Kad tas ir atdzisis, ielieciet visas izdomājuma sastāvdaļas karstumizturīgā traukā virs pannas ar viegli vārošu ūdeni.
7.  Maisiet, līdz izkusis un pilnīgi gluds, pēc tam izklājiet atdzesētu braunija pamatu.
8.  Alternatīvi dariet to īsos mikroviļņu sprādzienos.
9.  Atdzesējiet 2 stundas.
10. Izkausējiet vēl 100g tumšās šokolādes traukā virs vāroša ūdens vai īsos mikroviļņu sprādzienos.
11. Atdzesē dažas minūtes, pēc tam pārlej ar cepumiem, sasverot, lai pārklātu visu.
12. Apkaisa zemesriekstus un atkal atdzesē, līdz šokolādes virsma ir nostiprināta.
13. Lai pabeigtu, izkausē atlikušos 25 g tumšās šokolādes un aplej virsū, atstāj sastingt, pēc tam izņem no formas un sagriež 16 gabaliņos.

Location

Contact Us

    Subscribe Today!

Submit